Team Secure Magyarország

Miért érdemes a Biztonsági építész TeamSecure-rel együttműködni?

Biztonsági építész - staffing

Biztonsági építész

A biztonsági építészek értékelik a szervezetük informatikai és számítógépes rendszereit, azonosítva az erősségeket és gyengeségeket. Úgy kell gondolkodniuk, mint egy hackernek, mert előre kell látniuk az összes olyan lépést és taktikát, amellyel a hackerek megpróbálnak jogosulatlanul hozzáférni a számítógépes rendszerhez.

Behatolásteszteket, kockázatelemzéseket és etikus hackeléseket végeznek helyi hálózatokon, nagy kiterjedésű hálózatokon és virtuális magánhálózatokon. Feladatuk a LAN-ok, WAN-ok, VPN-ek, útválasztók, tűzfalak és a kapcsolódó hálózati eszközök telepítési követelményeinek kidolgozása, felülvizsgálata és jóváhagyása.

A biztonsági építész egyik fontos feladata a biztonsági résekre való reagálás. Incidensek esetén fel kell mérnie az okokat, a károkat és az adatok helyreállítását, alapos jelentéseket kell készítenie a vállalat számára.

A biztonsági építész által végzett karbantartás szintén fontos, és a megfelelő változtatások, frissítések és frissítések végrehajtását jelenti a sebezhetőségekre és behatolásokra reagálva.

Növekvő kereslet Biztonsági építész a oldalon. Magyarország

A magasan képzett munkaerő toborzásáért folytatott globális verseny Biztonsági építész egyre fokozódik, és hiányt teremt a piacon, különösen a oldalon. Magyarország. Mi a Team Secure-nál arra szakosodtunk, hogy felkutassuk a legjobb kiberbiztonsági munkatársakat, és összehozzuk őket a megfelelő munkahelyekkel. Személyzeti szakembereink képesek a magasan képzett és tapasztalt Biztonsági építész jelöltekszéles köréből meríteni Biztonsági építész, és a biztonsági területen szerzett tapasztalataink alapján képesek vagyunk értékelni a potenciális jelöltek készségeit, képesítéseit és tapasztalatát, hogy ügyfeleink számára tökéletesen megfelelő jelöltet találjunk.

Növekvő kereslet Biztonsági építész a oldalon. Magyarország
Béreljen egy Biztonsági építész - staffing

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a Team Secure-nál számít a munkatársaink egészsége és jóléte; munkatársaink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére is használják.

FAQ

Vannak-e előzetes toborzási vagy szerződéses költségek, ha a Biztonsági építész Team Secure-nálveszek fel munkatársat?

Igen. Egy kezdeti előlegre van szükségünk, amelyet jóváírunk az első számlán, amint felveszi a Biztonsági építész. Ha úgy dönt, hogy nem lép tovább, az előleget teljes egészében visszatérítjük.

Hogyan kezdhetem el a munkát? Hogyan alkalmazhatom az Biztonsági építész erőforrásomat?

Ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé tettük, csak annyit kell tennie, hogy a https://order.teamsecure.io oldalra megy, csak töltse ki az űrlapot, és az egyik szakértőnk 24-48 órán belül visszaír Önnek, hogy beállítsa a fiókját. Ilyen egyszerű!

Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Elsősorban banki átutalásokkal dolgozunk, és jellemzően a következő pénznemekben dolgozunk : EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén az összes nagyobb hitelkártyával történő fizetést is elfogadjuk.

A Biztonsági építész cégünk irodáibólis Biztonsági építész dolgozhatok?

Igen. Biztonsági építész Kérésre munkatársakhelyszíni kiküldése is Biztonsági építész lehetséges. A Team Secure minden alkalmazottja végső szót kap az áthelyezéssel kapcsolatban, mivel szakembereink boldogsága számunkra elsődleges fontosságú.

Minden megélhetési költségkiigazítást és áthelyezési díjat az ügyfélre hárítunk. Ezt a fajta megállapodást 3-6 hónapos időszakokra ajánljuk. A hosszú távú helyszíni áthelyezést kereső ügyfeleknek azt tanácsoljuk, hogy előre értesítsék a Team Secure-t, hogy felvehessük az Biztonsági építész áthelyezést keresőkonkrét Biztonsági építész jelölteket.

Miért nem engedélyezi az Biztonsági építész otthoni vagy távmunkát?

Biztonsági cégként a Team Secure köztudottan szigorúan betartja a belső protokollokat és biztonsági irányelveket, a hozzáférés ellenőrzésétől kezdve a dokumentumok és a kódok tárolásáig, amelyeken az ügyfeleink szellemi tulajdonához (IP) kapcsolódnak. A távmunka és a szabadúszás koncepcióként nagyszerű, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500-as vállalatok és a kormányok nagyon fontosnak tartják, hogy a szellemi tulajdonjogokat, amelyeken Biztonsági építész dolgoznak, biztonságosan őrizzék.

Mennyit kell a költségvetésembe tenni a Biztonsági építész Team Secure-ralvaló bérléshez?

A Team Secure-t egy céllal indítottuk el: a legjobb kiberbiztonsági szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, és kiberbiztonsági szakemberek közösségét építeni, függetlenül a helyszíntől. Biztonsági építész Közvetlenülaz Ön nevében toborzunk és alkalmazunk. Biztonsági építész Mi fizetjük az összes foglalkoztatási adót, és a foglalkoztatási járulékot az államnak. Az Ön számára problémamentes. Nincs bonyolult papírmunka, nincs adminisztrációs gond az Ön számára. Egyszerű közgazdaságtan, mondhatnánk.

A piacon nagy a kereslet a Biztonsági építész, és nincs belőle elég Biztonsági építész, ezért az árak világszerte magasak.

Kinek a tulajdonában vannak az általam létrehozott művek jogai Biztonsági építész?

Ön, az ügyfél! Csapatunk közvetlenül Önnek dolgozik, és a teljes kifizetést követően a Team Secure által előállított összes szellemi tulajdonjog, termék és kód az Ön tulajdonát képezi.

Béreljen egy Biztonsági építész

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.