Team Secure Magyarország

Miért érdemes a Biztonsági mérnök TeamSecure-rel együttműködni?

Biztonsági mérnök - staffing

Biztonsági mérnök

Az informatikai biztonsági mérnök fő feladata az informatikai infrastruktúrán belüli minőségellenőrzés. Ez magában foglalja a skálázható, biztonságos és robusztus rendszerek tervezését, kiépítését és védelmét, valamint az operatív adatközponti rendszereken és hálózatokon való munkát.

A fejlesztési rész mellett két fontos készség, amellyel egy biztonsági mérnöknek rendelkeznie kell, abban áll, hogy segít a szervezetnek megérteni a fejlett kiberfenyegetéseket, és segít stratégiákat kidolgozni e hálózatok védelmére.

Biztonsági mérnöknek lenni az alkalmazásbiztonsági sebezhetőségek mélyreható ismeretét (OWAS Security Framework) és az alábbi tanúsítványok valamelyikének megszerzését is jelenti: Security+, CRISC, CEH.

Növekvő kereslet Biztonsági mérnök a oldalon. Magyarország

A magasan képzett munkaerő toborzásáért folytatott globális verseny Biztonsági mérnök egyre fokozódik, és hiányt teremt a piacon, különösen a oldalon. Magyarország. Mi a Team Secure-nál arra szakosodtunk, hogy felkutassuk a legjobb kiberbiztonsági munkatársakat, és összehozzuk őket a megfelelő munkahelyekkel. Személyzeti szakembereink képesek a magasan képzett és tapasztalt Biztonsági mérnök jelöltekszéles köréből meríteni Biztonsági mérnök, és a biztonsági területen szerzett tapasztalataink alapján képesek vagyunk értékelni a potenciális jelöltek készségeit, képesítéseit és tapasztalatát, hogy ügyfeleink számára tökéletesen megfelelő jelöltet találjunk.

Növekvő kereslet Biztonsági mérnök a oldalon. Magyarország
Béreljen egy Biztonsági mérnök - staffing

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a Team Secure-nál számít a munkatársaink egészsége és jóléte; munkatársaink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére is használják.

FAQ

Vannak-e előzetes toborzási vagy szerződéses költségek, ha a Biztonsági mérnök Team Secure-nálveszek fel munkatársat?

Igen. Egy kezdeti előlegre van szükségünk, amelyet jóváírunk az első számlán, amint felveszi a Biztonsági mérnök. Ha úgy dönt, hogy nem lép tovább, az előleget teljes egészében visszatérítjük.

Hogyan kezdhetem el a munkát? Hogyan alkalmazhatom az Biztonsági mérnök erőforrásomat?

Ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé tettük, csak annyit kell tennie, hogy a https://order.teamsecure.io oldalra megy, csak töltse ki az űrlapot, és az egyik szakértőnk 24-48 órán belül visszaír Önnek, hogy beállítsa a fiókját. Ilyen egyszerű!

Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Elsősorban banki átutalásokkal dolgozunk, és jellemzően a következő pénznemekben dolgozunk : EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén az összes nagyobb hitelkártyával történő fizetést is elfogadjuk.

A Biztonsági mérnök cégünk irodáibólis Biztonsági mérnök dolgozhatok?

Igen. Biztonsági mérnök Kérésre munkatársakhelyszíni kiküldése is Biztonsági mérnök lehetséges. A Team Secure minden alkalmazottja végső szót kap az áthelyezéssel kapcsolatban, mivel szakembereink boldogsága számunkra elsődleges fontosságú.

Minden megélhetési költségkiigazítást és áthelyezési díjat az ügyfélre hárítunk. Ezt a fajta megállapodást 3-6 hónapos időszakokra ajánljuk. A hosszú távú helyszíni áthelyezést kereső ügyfeleknek azt tanácsoljuk, hogy előre értesítsék a Team Secure-t, hogy felvehessük az Biztonsági mérnök áthelyezést keresőkonkrét Biztonsági mérnök jelölteket.

Miért nem engedélyezi az Biztonsági mérnök otthoni vagy távmunkát?

Biztonsági cégként a Team Secure köztudottan szigorúan betartja a belső protokollokat és biztonsági irányelveket, a hozzáférés ellenőrzésétől kezdve a dokumentumok és a kódok tárolásáig, amelyeken az ügyfeleink szellemi tulajdonához (IP) kapcsolódnak. A távmunka és a szabadúszás koncepcióként nagyszerű, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500-as vállalatok és a kormányok nagyon fontosnak tartják, hogy a szellemi tulajdonjogokat, amelyeken Biztonsági mérnök dolgoznak, biztonságosan őrizzék.

Mennyit kell a költségvetésembe tenni a Biztonsági mérnök Team Secure-ralvaló bérléshez?

A Team Secure-t egy céllal indítottuk el: a legjobb kiberbiztonsági szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, és kiberbiztonsági szakemberek közösségét építeni, függetlenül a helyszíntől. Biztonsági mérnök Közvetlenülaz Ön nevében toborzunk és alkalmazunk. Biztonsági mérnök Mi fizetjük az összes foglalkoztatási adót, és a foglalkoztatási járulékot az államnak. Az Ön számára problémamentes. Nincs bonyolult papírmunka, nincs adminisztrációs gond az Ön számára. Egyszerű közgazdaságtan, mondhatnánk.

A piacon nagy a kereslet a Biztonsági mérnök, és nincs belőle elég Biztonsági mérnök, ezért az árak világszerte magasak.

Kinek a tulajdonában vannak az általam létrehozott művek jogai Biztonsági mérnök?

Ön, az ügyfél! Csapatunk közvetlenül Önnek dolgozik, és a teljes kifizetést követően a Team Secure által előállított összes szellemi tulajdonjog, termék és kód az Ön tulajdonát képezi.

Béreljen egy Biztonsági mérnök

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.