Team Secure Magyarország

Miért végezzen Behatolásvizsgálat elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Behatolásvizsgálat

A penetrációs tesztelés, más néven pen-tesztelés vagy etikus hackelés egy számítógépes rendszer, hálózat vagy webes alkalmazás tesztelésének gyakorlata, amelynek célja olyan biztonsági sebezhetőségek felkutatása, amelyeket egy támadó kihasználhat. Penetrációs tesztelőink automatizált és manuális teszteket egyaránt végeznek a lehetséges behatolási pontok azonosítására, az infrastruktúra (hardver), az alkalmazás (szoftver) és az emberek gyengeségeinek meghatározására. Ezekről a megállapításokról jelentést tesznek az ügyfélnek, és útmutatást nyújtanak a megfelelő kontrollok kialakításához.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Behatolásvizsgálat?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.