Team Secure Magyarország

Miért végezzen Biztonsági kód felülvizsgálata elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Biztonsági kód felülvizsgálata

A biztonsági kód felülvizsgálata egy olyan speciális feladat, amely az alkalmazás forráskódjának kézi és/vagy automatizált felülvizsgálatát foglalja magában annak érdekében, hogy azonosítsa a kód biztonsági vonatkozású gyenge pontjait. Szakértőink felülvizsgálják a meglévő kódot, és az ügyfél szervezetének kontextusában rangsorolják a sebezhetőségeket, figyelembe véve a támadás valószínűségét és a sérülés üzleti hatását. Együttműködnek az alkalmazásfejlesztőkkel, hogy betekintést és gyakorlatokat nyújtsanak arra vonatkozóan, hogyan lehet az alkalmazás forráskódját megbízhatóbbá és biztonságosabbá tenni a legjobb biztonságos kódolási gyakorlatok listájának bevezetésével, beleértve a bemeneti érvényesítést, a paraméterezett utasításokat, a biztonságos memóriakezelési gyakorlatokat, az adattitkosítást és még sok mást.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Biztonsági kód felülvizsgálata?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.