Team Secure Magyarország

Miért végezzen Képzés és tudatosság elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Képzés és tudatosság

A hackerek folyamatosan fejlesztik megközelítéseiket és technológiáikat, ezért vállalatának folyamatosan frissítenie kell kiberbiztonsági tudatossági képzését, amely a vállalati információbiztonsági kultúra szerves részét képezi.

Az Ön alkalmazottai az első és elsődleges védelmi vonal az online bűnözéssel szemben, ezért a legbiztosabb befektetés az lenne, ha felvértezné őket a szükséges ismeretekkel és készségekkel ahhoz, hogy megvédjék magukat a bűnöző elemektől. Mi a Team Secure-nál valós támadásszimulációkon alapuló képzési programokat fejlesztettünk ki, összhangban a legfrissebb bűnözési trendekkel, és olyan témákat tárgyalunk ügyfeleinkkel, mint : hogyan ismerjük fel a csatolt vörös zászlókat, a védelmi eljárásokat, hogyan hozzunk létre hatékony fenyegetéselhárítási tervet.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Képzés és tudatosság?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.