Team Secure Magyarország

Miért végezzen Szociális mérnöki tevékenység elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Szociális mérnöki tevékenység

A social engineering különböző megtévesztési módszerek alkalmazására utal, amelyekkel az egyéneket manipulálják, hogy bizalmas vagy személyes információkat adjanak ki, amelyeket csalárd célokra használhatnak fel. A támadások nagymértékben támaszkodnak az emberi interakcióra, és gyakran manipulálják az embereket, hogy megszegjék a szokásos biztonsági eljárásokat, hogy hozzáférjenek a rendszerekhez, hálózatokhoz vagy fizikai helyszínekhez, vagy hogy anyagi haszonra tegyenek szert. Mi a Team Secure-nál felismerjük, hogy az alkalmazottak viselkedése nagy hatással lehet a szervezetek információbiztonságára, és ügyfeleinkkel együtt dolgozunk, hogy képzésekkel és gyakorlatokkal segítsük az információbiztonsági kultúra kezelését, ötlépcsős megközelítéssel: előzetes értékelés, stratégiai tervezés, operatív tervezés, végrehajtás és utólagos értékelés.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Szociális mérnöki tevékenység?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.