Team Secure Magyarország

Miért végezzen Felelős közzétételi program elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Felelős közzétételi program

A felelősségteljes nyilvánosságra hozatal egy olyan sebezhetőség-közzétételi modell, amelyben egy sebezhetőséget vagy problémát csak egy olyan időszak után hozunk nyilvánosságra, amely lehetővé teszi a sebezhetőség vagy probléma javítását vagy kijavítását. Szakértői csapatunknak van tapasztalata abban, hogy ügyfeleinkkel együtt dolgozva azonosítják a sebezhetőségeket, és jelentik azokat a fejlesztőcsapatuknak sürgős javítás vagy egy megoldási lehetőség kidolgozása céljából. A velünk való együttműködés megvédi a rendszerének sebezhetőségeit attól, hogy a nyilvánosságra kerüljenek, mielőtt készen állna a javítás bevezetésére.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Felelős közzétételi program?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.