Team Secure Magyarország

Miért végezzen Menedzselt biztonsági szolgáltatások elemzést a TeamSecure-rel?

Embereink számítanak

Menedzselt biztonsági szolgáltatások

Egyre több szervezet a oldalon. Magyarország fordul a menedzselt biztonsági szolgáltatások felé, hogy bővítse biztonsági képességeit, és csökkentse a házon belüli informatikai személyzet munkaterhelését. Managed Security Service Provider (MSSP) szolgáltatóként a Team Secure a biztonsági folyamatokat a saját telephelyünkről kezeli, lehetővé téve a vállalkozások számára, hogy a biztonsági kezdeményezések miatti minimális beavatkozással folytassák a szokásos üzletmenetet, miközben mi folyamatos kommunikációs vonalat és zökkenőmentes jelentéstételt biztosítunk az üzlet számára. A Team Secure-hoz történő kiszervezéssel költségmegtakarítást érhet el, mivel nem kell helyben belső IT-biztonsági személyzetet fenntartania.

A jelen és a jövő világának védelme

Míg mások csak aggódnak, mi a ma és a holnap világát a oldalon. Magyarország és máshol isbiztosítjuk. a oldalon. Magyarország A biztonsági sebezhetőségek folyamatosan megzavarják a vállalkozásokat, és óriási költségeket idéznek elő. Vállalatunk küldetésének része, hogy folyamatosan elemezzük a legújabb sebezhetőségeket és hacker-trendeket és -módszereket, hogy jobban megértsük, honnan jöhet a következő fenyegetés.

A jelen és a jövő világának védelme
Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egy egyszerű megfigyeléssel kezdtük

Egyre több vállalat fektet be és függ a digitális eszközöktől. Az összes technológiával való naprakészen tartás egyre bonyolultabbá és időigényesebbé válik. A legtöbb vállalat a oldalon. Magyarország egyszerűen nem rendelkezik a házon belüli szakértelemmel, illetve nincs ideje és tudása a szükséges kiberbiztonsági erőforrások felvételére. A mi küldetésünk a Team Secure-nál egyszerű. Felfedezni, felvenni és megtartani a legjobb kiberbiztonsági tehetségeket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távú projektcéljaikra összpontosíthassanak, és ne a biztonsági fenyegetések miatt aggódjanak.

Segítségre van szüksége Menedzselt biztonsági szolgáltatások?

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.