Team Secure Magyarország

Miért érdemes a DevOps-szakértő TeamSecure-rel együttműködni?

DevOps-szakértő - staffing

DevOps-szakértő

A DevOps két részből áll, a szoftverfejlesztésből (Dev) és az informatikai üzemeltetésből (Ops). Célja a rendszerfejlesztési életciklus lerövidítése, valamint a magas szoftverminőség biztosítása. A DevOps-szakértő felelős az IT-infrastruktúra kezeléséért a támogatott szoftverkód követelményeinek megfelelően, amelyet hibrid, többszemélyes környezetben dedikálnak.

Mivel a DevOps a szoftverfejlesztés és az IT-üzemeltetés kombinálásával alakult ki, a DevOps-szakértő lehet akár egy fejlesztő, aki átkerült az üzemeltetésbe, akár egy rendszergazda, aki átkerült a kódolási területre. DevOps-szakértőnek lenni az alábbiak közül legalább kettő megértését és tapasztalatát igényli: Unix operációs rendszerek, Python szkriptelés, MYSQL adatbázis, Tomcat alkalmazásszerverek. A DevOps-szakértő számára hozzáadott értéket jelent az automatizálási keretrendszerek és eszközök, mint például a JMeter tesztkészletek vagy a Serenity tesztelésének és telepítésének ismerete.

Növekvő kereslet DevOps-szakértő a oldalon. Magyarország

A magasan képzett munkaerő toborzásáért folytatott globális verseny DevOps-szakértő egyre fokozódik, és hiányt teremt a piacon, különösen a oldalon. Magyarország. Mi a Team Secure-nál arra szakosodtunk, hogy felkutassuk a legjobb kiberbiztonsági munkatársakat, és összehozzuk őket a megfelelő munkahelyekkel. Személyzeti szakembereink képesek a magasan képzett és tapasztalt DevOps-szakértő jelöltekszéles köréből meríteni DevOps-szakértő, és a biztonsági területen szerzett tapasztalataink alapján képesek vagyunk értékelni a potenciális jelöltek készségeit, képesítéseit és tapasztalatát, hogy ügyfeleink számára tökéletesen megfelelő jelöltet találjunk.

Növekvő kereslet DevOps-szakértő a oldalon. Magyarország
Béreljen egy DevOps-szakértő - staffing

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a Team Secure-nál számít a munkatársaink egészsége és jóléte; munkatársaink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére is használják.

FAQ

Vannak-e előzetes toborzási vagy szerződéses költségek, ha a DevOps-szakértő Team Secure-nálveszek fel munkatársat?

Igen. Egy kezdeti előlegre van szükségünk, amelyet jóváírunk az első számlán, amint felveszi a DevOps-szakértő. Ha úgy dönt, hogy nem lép tovább, az előleget teljes egészében visszatérítjük.

Hogyan kezdhetem el a munkát? Hogyan alkalmazhatom az DevOps-szakértő erőforrásomat?

Ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé tettük, csak annyit kell tennie, hogy a https://order.teamsecure.io oldalra megy, csak töltse ki az űrlapot, és az egyik szakértőnk 24-48 órán belül visszaír Önnek, hogy beállítsa a fiókját. Ilyen egyszerű!

Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Elsősorban banki átutalásokkal dolgozunk, és jellemzően a következő pénznemekben dolgozunk : EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén az összes nagyobb hitelkártyával történő fizetést is elfogadjuk.

A DevOps-szakértő cégünk irodáibólis DevOps-szakértő dolgozhatok?

Igen. DevOps-szakértő Kérésre munkatársakhelyszíni kiküldése is DevOps-szakértő lehetséges. A Team Secure minden alkalmazottja végső szót kap az áthelyezéssel kapcsolatban, mivel szakembereink boldogsága számunkra elsődleges fontosságú.

Minden megélhetési költségkiigazítást és áthelyezési díjat az ügyfélre hárítunk. Ezt a fajta megállapodást 3-6 hónapos időszakokra ajánljuk. A hosszú távú helyszíni áthelyezést kereső ügyfeleknek azt tanácsoljuk, hogy előre értesítsék a Team Secure-t, hogy felvehessük az DevOps-szakértő áthelyezést keresőkonkrét DevOps-szakértő jelölteket.

Miért nem engedélyezi az DevOps-szakértő otthoni vagy távmunkát?

Biztonsági cégként a Team Secure köztudottan szigorúan betartja a belső protokollokat és biztonsági irányelveket, a hozzáférés ellenőrzésétől kezdve a dokumentumok és a kódok tárolásáig, amelyeken az ügyfeleink szellemi tulajdonához (IP) kapcsolódnak. A távmunka és a szabadúszás koncepcióként nagyszerű, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500-as vállalatok és a kormányok nagyon fontosnak tartják, hogy a szellemi tulajdonjogokat, amelyeken DevOps-szakértő dolgoznak, biztonságosan őrizzék.

Mennyit kell a költségvetésembe tenni a DevOps-szakértő Team Secure-ralvaló bérléshez?

A Team Secure-t egy céllal indítottuk el: a legjobb kiberbiztonsági szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, és kiberbiztonsági szakemberek közösségét építeni, függetlenül a helyszíntől. DevOps-szakértő Közvetlenülaz Ön nevében toborzunk és alkalmazunk. DevOps-szakértő Mi fizetjük az összes foglalkoztatási adót, és a foglalkoztatási járulékot az államnak. Az Ön számára problémamentes. Nincs bonyolult papírmunka, nincs adminisztrációs gond az Ön számára. Egyszerű közgazdaságtan, mondhatnánk.

A piacon nagy a kereslet a DevOps-szakértő, és nincs belőle elég DevOps-szakértő, ezért az árak világszerte magasak.

Kinek a tulajdonában vannak az általam létrehozott művek jogai DevOps-szakértő?

Ön, az ügyfél! Csapatunk közvetlenül Önnek dolgozik, és a teljes kifizetést követően a Team Secure által előállított összes szellemi tulajdonjog, termék és kód az Ön tulajdonát képezi.

Béreljen egy DevOps-szakértő

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.