Team Secure Magyarország

Miért érdemes a Incidensreagálási szakember TeamSecure-rel együttműködni?

Incidensreagálási szakember - staffing

Incidensreagálási szakember

Az incidensválaszolás azt a folyamatot írja le, amellyel egy szervezet kezeli az adatbiztonság megsértését vagy kibertámadást, valamint azt, ahogyan a szervezet megpróbálja kezelni a támadás vagy a jogsértés (az "incidens") következményeit. A folyamat célja az incidens hatékony kezelése, hogy a kár korlátozott legyen, és a helyreállítási idő és a költségek a lehető legkisebbek legyenek.

Az incidensre reagáló szakembernek az alábbi területek közül legalább kettőn kell műszaki szakértelemmel rendelkeznie: Windows lemez- és memóriaelemzés; felhőalapú üzemeltetési és mérnöki tevékenység; hálózatbiztonsági felügyelet (NSM), hálózati forgalomelemzés és naplóelemzés; felhőalapú üzemeltetési és mérnöki tevékenység; Unix vagy Linux lemez- és memóriaelemzés; statikus és dinamikus rosszindulatú programok elemzése; MITRE ATT&CK .

Egy szkript- vagy fejlesztői nyelv (például Python) ismerete elengedhetetlen.

Növekvő kereslet Incidensreagálási szakember a oldalon. Magyarország

A magasan képzett munkaerő toborzásáért folytatott globális verseny Incidensreagálási szakember egyre fokozódik, és hiányt teremt a piacon, különösen a oldalon. Magyarország. Mi a Team Secure-nál arra szakosodtunk, hogy felkutassuk a legjobb kiberbiztonsági munkatársakat, és összehozzuk őket a megfelelő munkahelyekkel. Személyzeti szakembereink képesek a magasan képzett és tapasztalt Incidensreagálási szakember jelöltekszéles köréből meríteni Incidensreagálási szakember, és a biztonsági területen szerzett tapasztalataink alapján képesek vagyunk értékelni a potenciális jelöltek készségeit, képesítéseit és tapasztalatát, hogy ügyfeleink számára tökéletesen megfelelő jelöltet találjunk.

Növekvő kereslet Incidensreagálási szakember a oldalon. Magyarország
Béreljen egy Incidensreagálási szakember - staffing

Embereink számítanak

Egy virágzó vállalkozásnak virágzó alkalmazottakra van szüksége. Számunkra a Team Secure-nál számít a munkatársaink egészsége és jóléte; munkatársaink nem csak a szervezetünk növekedéséhez járulnak hozzá, hanem ugyanakkor készségeiket, tudásukat és tehetségüket a személyes kiteljesedés elérésére is használják.

FAQ

Vannak-e előzetes toborzási vagy szerződéses költségek, ha a Incidensreagálási szakember Team Secure-nálveszek fel munkatársat?

Igen. Egy kezdeti előlegre van szükségünk, amelyet jóváírunk az első számlán, amint felveszi a Incidensreagálási szakember. Ha úgy dönt, hogy nem lép tovább, az előleget teljes egészében visszatérítjük.

Hogyan kezdhetem el a munkát? Hogyan alkalmazhatom az Incidensreagálási szakember erőforrásomat?

Ezt a folyamatot a lehető legegyszerűbbé tettük, csak annyit kell tennie, hogy a https://order.teamsecure.io oldalra megy, csak töltse ki az űrlapot, és az egyik szakértőnk 24-48 órán belül visszaír Önnek, hogy beállítsa a fiókját. Ilyen egyszerű!

Milyen fizetési módokat fogadnak el?

Elsősorban banki átutalásokkal dolgozunk, és jellemzően a következő pénznemekben dolgozunk : EUR, CHF, USD és GBP. Kisebb összegek esetén az összes nagyobb hitelkártyával történő fizetést is elfogadjuk.

A Incidensreagálási szakember cégünk irodáibólis Incidensreagálási szakember dolgozhatok?

Igen. Incidensreagálási szakember Kérésre munkatársakhelyszíni kiküldése is Incidensreagálási szakember lehetséges. A Team Secure minden alkalmazottja végső szót kap az áthelyezéssel kapcsolatban, mivel szakembereink boldogsága számunkra elsődleges fontosságú.

Minden megélhetési költségkiigazítást és áthelyezési díjat az ügyfélre hárítunk. Ezt a fajta megállapodást 3-6 hónapos időszakokra ajánljuk. A hosszú távú helyszíni áthelyezést kereső ügyfeleknek azt tanácsoljuk, hogy előre értesítsék a Team Secure-t, hogy felvehessük az Incidensreagálási szakember áthelyezést keresőkonkrét Incidensreagálási szakember jelölteket.

Miért nem engedélyezi az Incidensreagálási szakember otthoni vagy távmunkát?

Biztonsági cégként a Team Secure köztudottan szigorúan betartja a belső protokollokat és biztonsági irányelveket, a hozzáférés ellenőrzésétől kezdve a dokumentumok és a kódok tárolásáig, amelyeken az ügyfeleink szellemi tulajdonához (IP) kapcsolódnak. A távmunka és a szabadúszás koncepcióként nagyszerű, de ügyfeleink, különösen a Fortune 500-as vállalatok és a kormányok nagyon fontosnak tartják, hogy a szellemi tulajdonjogokat, amelyeken Incidensreagálási szakember dolgoznak, biztonságosan őrizzék.

Mennyit kell a költségvetésembe tenni a Incidensreagálási szakember Team Secure-ralvaló bérléshez?

A Team Secure-t egy céllal indítottuk el: a legjobb kiberbiztonsági szolgáltatásokat kínálni ügyfeleinknek, és kiberbiztonsági szakemberek közösségét építeni, függetlenül a helyszíntől. Incidensreagálási szakember Közvetlenülaz Ön nevében toborzunk és alkalmazunk. Incidensreagálási szakember Mi fizetjük az összes foglalkoztatási adót, és a foglalkoztatási járulékot az államnak. Az Ön számára problémamentes. Nincs bonyolult papírmunka, nincs adminisztrációs gond az Ön számára. Egyszerű közgazdaságtan, mondhatnánk.

A piacon nagy a kereslet a Incidensreagálási szakember, és nincs belőle elég Incidensreagálási szakember, ezért az árak világszerte magasak.

Kinek a tulajdonában vannak az általam létrehozott művek jogai Incidensreagálási szakember?

Ön, az ügyfél! Csapatunk közvetlenül Önnek dolgozik, és a teljes kifizetést követően a Team Secure által előállított összes szellemi tulajdonjog, termék és kód az Ön tulajdonát képezi.

Béreljen egy Incidensreagálási szakember

Az Ön informatikai infrastruktúrájának biztonsága legyen a legfontosabb prioritás. Vegye fel velünk a kapcsolatot.